Geen verzendkosten vanaf €24,95!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!

Algemene voorwaarden

Damesportemonnee.nl is onderdeel van Winkelhorst Ledermode.
De algemene voorwaarden van Winkelhorst Ledermode zijn daarom ook hier van toepassing.

1. Algemeen
1.1 De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot bestellingen via de webwinkel tussen Winkelhorst Ledermode en de klant.
1.2 Winkelhorst Ledermode heeft het recht om deze algemene voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen.
1.3 Indien de klant een bestelling plaatst, verklaart zij zich akkoord met de algemene voorwaarden.
1.4 Afgebeelde modellen kunnen afwijken in kleur.

 2. Prijzen 
2.1 Alle prijzen staan vermeld in euros en zijn inclusief de B.T.W.
Verzendkosten zijn niet bij de vermelde prijzen inbegrepen.
2.2. Winkelhorst Ledermode is niet verantwoordelijk voor tik- zet- programeer- en/of drukfouten in de website waardoor een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden vermeld. 

3. Bestellen en betalen.
3.1 Winkelhorst ledermode streeft ernaar om bestellingen vóór 17:30 besteld de volgende werkdag te laten leveren. Dit is enkel haalbaar bij artikelen die voorradig zijn. 
3.2 Na een bestelling ontvangt u zo spoedig mogelijk een e-mail ter bevestiging. In deze orderbevestiging staat het aankoopbedrag van uw artikel(en) en een bijdrage voor de verzendkosten.  
3.3  Betaling vindt alleen plaats middels IDeal

4. Verzendkosten      
4.1 De verzendkosten/administratiekosten bedragen € 3,95 euro per bestelling. 
Bestellingen boven € 50,-- worden binnen Nederland gratis verzonden.

5. Retouren
5.1 U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
5.3 Bij een retour ontvangen wij u een e-mail van u waarin u meedeelt hoeveel en welke artikelen u van uw bestelling retour zendt. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijs mogelijk -in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen met ons via info@damesportemonnee.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.
5.4 De goederen dienen in originele staat van ontvangst te zijn; met aankoopbewijs, met aangehecht kaartje, ongedragen en ongeschonden.
5.5 Goederen kunnen ook in onze filialen in Winterswijk en Silvolde worden teruggebracht met de zelfde voorwaarden zoals in 5.4 vermeld
5.6 Retourzendingen kunt u sturen naar;
Winkelhorst Ledermode o.v.v. internetretour
Pr. Bernhardstraat 46
7064 GH  Silvolde
5.7 De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.

6. Voorraad
De bestellingen zijn uit voorraad leverbaar. Het kan voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad of uitverkocht is. De klant wordt hiervan z.s.m. door Winkelhorst Ledermode op de hoogte gesteld. 

7. Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door Winkelhorst Ledermode gebruikt en zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld, uitsluitend waar noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

8. Garantie en aansprakelijkheid
8.1 Winkelhorst Ledermode garandeert dat de te leveren produkten voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken dan ook.
8.2 De onder 8.1 genoemde garantie geldt gedurende een maand na de levering.
8.3 Uw aankoopbewijs is tevens uw garantiebewijs.
8.4 Indien de te leveren zaken niet voldoen aan deze garanties, zal Winkelhorst ledermode de zaak binnen redelijke termijn na ontvangst daarvan danwel, indien retournering redelijkerwijze niet mogelijk is, na kennisgeving ter zake van het gebrek door u, naar keuze van Winkelhorst ledermode vervangen of zorgdragen voor herstel. In geval van vervanging verbindt de klant zich reeds nu de vervangen zaak aan Winkelhorst Ledermode te retourneren en het eigendom daarover aan Winkelhorst Ledermode te verschaffen.
8.5 De te dezen genoemde garantie geldt niet wanneer het gebrek is ontstaan als gevolg van oneigenlijk gebruik of wanneer, zonder schriftelijke toestemming van Winkelhorst Ledermode, klant of derden wijzigingen hebben aangebracht dan wel trachten aan te brengen aan de zaak of deze hebben aangewend voor doeleinden waarvoor de zaak niet bestemd is.
8.6 Indien de geleverde zaak niet overeenstemt met hetgeen was overeengekomen en deze niet-conformiteit een gebrek is in de zin van de regeling van de productaansprakelijkheid, dan is Winkelhorst Ledermode niet aansprakelijk voor de daaruit voortvloeiende gevolgschade.
8.7 Het in deze algemene voorwaarden bepaalde ter zake van garantie, laat onverlet uw garantieaanspraken uit hoofde van de wet, alles met inachtneming van het in deze algemene voorwaarden en de overeenkomst betaalde, daaronder begrepen de aard en de hoedanigheid van hetgeen aan klant is verkocht en geleverd.
8.8 Wanneer de producent van een gebrekkige zaak aansprakelijk is voor gevolgschade, dan wordt de aansprakelijkheid van Winkelhorst Ledermode beperkt tot herstel of vervanging van de zaak, dan wel terugbetaling van het in overleg met klant, vast te stellen bedrag.
8.9 Onverminderd het bovenstaande is Winkelhorst Ledermode niet aansprakelijk indien de schade is te wijten aan opzet en/of grove schuld en/of verwijtbaar handelen, dan wel door onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik van de klant.

9. Copyright.
Alle rechten voorbehouden.

10. Toepasselijk recht
Op alle overeenkomsten, waarop deze voorwaarden geheel of gedeeltelijk van toepassing zijn, is het Nederlands recht toepasselijk.
Welkom bij damesportemonnee.nl. Damesportemonnee.nl is onderdeel van Winkelhorst Ledermode en kenmerkt zich door haar jarenlange kennis en ervaring. Omdat wij de ideale combinatie hebben weten te vinden tussen de aangeboden prijs, kwaliteit en de daarbijhorende service van een portemonnee kunt u als klant met een gerust hart shoppen bij één van onze webwinkels. Naast damesportemonnee.nl kunt u voor de man ook terecht op herenportemonnee.nl voor een passende portemonnee. Ons assortiment herbergt uitsluitend de beste en grootste merken dames portemonnees van dit moment. Met onder andere portemonnees van Castelijn & Beerens, De Rooy, Camel Active en MyWalit kan het niet anders dan dat jij de portemonnee vindt die je zoekt. Maar niet alleen voor damesportemonnees ben je bij ons aan het juiste adres. Ook sleutel, creditcard- en rijbewijs etuis zijn bij ons volop te krijgen. Neem je tijd en neus lekker rond in ons assortiment. De klant is immers altijd koning op damesportemonnnee.nl. Het kopen van een dames portemonnee is een makkelijke klus geworden dankzij damesportemonnee.