Geen verzendkosten vanaf €24,95!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
 • De Rooy Damesportemonnee 15159 Blue

  Dit is de 15159 Toronto Damesportemonnee uit de collectie van H.J. de Rooy. Het wereldwijd bekende merk staat bekend om haar kwaliteit portemonnees..

 • De Rooy Damesportemonnee 15158 Black

  Damesportemonnee uit de Toronto collectie van De Rooy Lederwaren.

  Deze damesportemonnee biedt plaats aan 6 creditcards, heeft 2 briefgeldva..

 • De Rooy Damesportemonnee 15112 Blue

  De 15112 Billfold van H.J. de Rooy is een mooie stijlvolle portemonnee. De portemonnee is van 100% leder gemaakt. U kunt uw papiergeld in dri..

 • De Rooy Damesportemonnee 15112 Black

  De 15112 Billfold van H.J. de Rooy is een mooie stijlvolle portemonnee. De portemonnee is van 100% leder gemaakt. U kunt uw papiergeld in drie vakk..

 • De Rooy Damesportemonnee 15105 Rood

  Damesportemonnee uit de Toronto collectie van de Rooy Lederwaren.

  Deze damesportemonnee biedt plaats aan 14..

 • De Rooy Damesportemonnee

  Deze leren damesportemonnee van het bekende De Rooy is comfortabel en ziet er stijlvol uit. De portemonnee heeft 4 creditcardvakken om pasjes op te..

 • De Rooy Damesportemonnee

  Deze damesportemonnee van het alom bekende De Rooy is kastanjekleurig en onderdeel van de Canyon-collectie. Hij heeft 6 creditcardvakken om pasjes ..

 • De Rooy Damesportemonnee

  Een damesportemonnee afgewerkt door De Rooy met een zeer hoge kwaliteit leder. Het chique uiterlijk maakt deze portemonnee een lust voor het oog. M..

 • De Rooy Damesportemonnee

  Deze zwartkleurige, stijlvolle damesportemonnee is van het bekende merk De Rooy. De portemonnee is van het leertype "Vegetable Tanned Leather" en i..

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16
Welkom bij damesportemonnee.nl. Damesportemonnee.nl is onderdeel van Winkelhorst Ledermode en kenmerkt zich door haar jarenlange kennis en ervaring. Omdat wij de ideale combinatie hebben weten te vinden tussen de aangeboden prijs, kwaliteit en de daarbijhorende service van een portemonnee kunt u als klant met een gerust hart shoppen bij één van onze webwinkels. Naast damesportemonnee.nl kunt u voor de man ook terecht op herenportemonnee.nl voor een passende portemonnee. Ons assortiment herbergt uitsluitend de beste en grootste merken dames portemonnees van dit moment. Met onder andere portemonnees van Castelijn & Beerens, De Rooy, Camel Active en MyWalit kan het niet anders dan dat jij de portemonnee vindt die je zoekt. Maar niet alleen voor damesportemonnees ben je bij ons aan het juiste adres. Ook sleutel, creditcard- en rijbewijs etuis zijn bij ons volop te krijgen. Neem je tijd en neus lekker rond in ons assortiment. De klant is immers altijd koning op damesportemonnnee.nl. Het kopen van een dames portemonnee is een makkelijke klus geworden dankzij damesportemonnee.