Geen verzendkosten vanaf €24,95!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
 • Castelijn & Beerens Giftbox Zwart

  In de Castelijn & Beerens RFID Smartphone portemonnee bewaar je eenvoudig je geld, maar gebruik je ook als stijlvolle clutch tijdens een diner ..
   

 • Castelijn & Beerens damesportemonnee Black

  De Cocco Ladies Wallet Zip is een elegante dames portemonnee van Castelijn en Beerens. De portemonnee is voorzien van speciaal high-tech foli..
   

 • De Rooy Sleuteletui 78353 Black

  Leren sleuteletui van De Rooy.

  ..

   
 • De Rooy Kelnerportemonnee 66600 Black

  Deze De Rooy portemonnee uit de 66-serie is een luxe leren kelnerportemonnee, voorzien van alle gemakken en is te sluiten door middel van een..
   

 • De Rooy Halstas 15679 Black

  Leren halstas van De Rooy. Het tasje is voorzien van 2 ritsvakken en 1 extra vak.

  ..

   
 • De Rooy Sleuteletui 15351 Black

  Leren sleuteletui van De Rooy.

  ..

   
 • De Rooy Damesportemonnee 30134 Black

  Damesportemonnee uit de collectie van de Rooy Lederwaren. Deze damesportemonnee heeft 9 creditcardvakken, 2 briefgeldvakken, een muntvak met ..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 15115 Black

  Damesportemonnee uit de Toronto collectie van de Rooy Lederwaren. Deze damesportemonnee heeft 9 creditcardvakken, 2 briefgeldvakken, een munt..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 91185 Black

  Damesportemonnee uit de Icon collectie van de Rooy Lederwaren. Deze damesportemonnee heeft 4 creditcardvakken,  briefgeldvak, een muntvak met ..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 91184 Black

  Damesportemonnee uit de Icon collectie van de Rooy Lederwaren. Deze damesportemonnee heeft maar liefst 14 creditcardvakken, 2 briefgeldvakken..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 91182 Black

  Damesportemonnee uit de Icon collectie van de Rooy Lederwaren. Deze damesportemonnee heeft maar liefst 8 creditcardvakken, 2 briefgeldvakken,..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 78165 Black

  Damesportemonnee uit de Waxi collectie van de Rooy Lederwaren. Deze damesportemonnee heeft maar liefst 10 creditcardvakken, 2 briefgeldvakken, een ..
   

1 - 2 - 3 - 4 - 5
Welkom bij damesportemonnee.nl. Damesportemonnee.nl is onderdeel van Winkelhorst Ledermode en kenmerkt zich door haar jarenlange kennis en ervaring. Omdat wij de ideale combinatie hebben weten te vinden tussen de aangeboden prijs, kwaliteit en de daarbijhorende service van een portemonnee kunt u als klant met een gerust hart shoppen bij één van onze webwinkels. Naast damesportemonnee.nl kunt u voor de man ook terecht op herenportemonnee.nl voor een passende portemonnee. Ons assortiment herbergt uitsluitend de beste en grootste merken dames portemonnees van dit moment. Met onder andere portemonnees van Castelijn & Beerens, De Rooy, Camel Active en MyWalit kan het niet anders dan dat jij de portemonnee vindt die je zoekt. Maar niet alleen voor damesportemonnees ben je bij ons aan het juiste adres. Ook sleutel, creditcard- en rijbewijs etuis zijn bij ons volop te krijgen. Neem je tijd en neus lekker rond in ons assortiment. De klant is immers altijd koning op damesportemonnnee.nl. Het kopen van een dames portemonnee is een makkelijke klus geworden dankzij damesportemonnee.