Geen verzendkosten vanaf €24,95!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
  • LouLou Cute Catch Rose

    Deze Smart Little Bag is een musthave voor elke vrouw. Deze clutch biedt ruimte voor zowel uw telefoon als uw portemonnee! Voorzien van onder..
     

  • La Chance Passe smartphone portemonnee

    Deze La Chance Passe smartphone portemonnee is dusdanig ingericht dat je naast je geld en pasjes ook nog eens je smartphone kunt opbergen. Met een ..
     

1
Welkom bij damesportemonnee.nl. Damesportemonnee.nl is onderdeel van Winkelhorst Ledermode en kenmerkt zich door haar jarenlange kennis en ervaring. Omdat wij de ideale combinatie hebben weten te vinden tussen de aangeboden prijs, kwaliteit en de daarbijhorende service van een portemonnee kunt u als klant met een gerust hart shoppen bij één van onze webwinkels. Naast damesportemonnee.nl kunt u voor de man ook terecht op herenportemonnee.nl voor een passende portemonnee. Ons assortiment herbergt uitsluitend de beste en grootste merken dames portemonnees van dit moment. Met onder andere portemonnees van Castelijn & Beerens, De Rooy, Camel Active en MyWalit kan het niet anders dan dat jij de portemonnee vindt die je zoekt. Maar niet alleen voor damesportemonnees ben je bij ons aan het juiste adres. Ook sleutel, creditcard- en rijbewijs etuis zijn bij ons volop te krijgen. Neem je tijd en neus lekker rond in ons assortiment. De klant is immers altijd koning op damesportemonnnee.nl. Het kopen van een dames portemonnee is een makkelijke klus geworden dankzij damesportemonnee.