Geen verzendkosten vanaf €24,95!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
 • De Rooy Portefeuille 91730 Brown

  Billfold uit de Icon serie van dR Amsterdam, voorheen bekend onder de naam H.J. de Rooy Lederwaren. Deze leren portefeuille is vervaardigd ui..
   

 • De Rooy Sleuteletui 78353 Moro

  Leren sleuteletui van De Rooy.

  ..

   
 • De Rooy Halstas 15679 Moro

  Leren halstas van De Rooy. Het tasje is voorzien van 2 ritsvakken en 1 extra vak.

  ..

   
 • De Rooy sleuteletui 15351 Moro

  Leren sleuteletui van De Rooy.

  ..

   
 • De Rooy Sleuteletui 15339 Moro

  Dit sleuteletui van De Rooy is een combinatie van kwaliteit en design. Het stijvolle leer geeft dit sleuteletui een chique uiterijk en zorgt ..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 30134 Brown

  Damesportemonnee uit de collectie van de Rooy Lederwaren. Deze damesportemonnee heeft 9 creditcardvakken, 2 briefgeldvakken, een muntvak met ..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 91185 Brown

  Damesportemonnee uit de Icon collectie van de Rooy Lederwaren. Deze damesportemonnee heeft 4 creditcardvakken,  briefgeldvak, een muntva..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 91184 Brown

  Damesportemonnee uit de Icon collectie van de Rooy Lederwaren. Deze damesportemonnee heeft maar liefst 14 creditcardvakken, 2 briefgeldvakken, een ..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 91182 Brown

  Damesportemonnee uit de Icon collectie van de Rooy Lederwaren. Deze damesportemonnee heeft maar liefst 8 creditcardvakken, 2 briefgeldvakken, een m..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 78165 Chestnut

  Damesportemonnee uit de Waxi collectie van de Rooy Lederwaren. Deze damesportemonnee heeft maar liefst 10 creditcardvakken, 2 briefgeldvakken..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 78151 Chestnut

  Damesportemonnee uit de Waxi collectie van de Rooy Lederwaren. Deze damesportemonnee heeft maar liefst 20 creditcardvakken, 2 briefgeldvakken, een ..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 24780 Chestnut

  Damesportemonnee uit de Croco serie van dR Amsterdam, voorheen bekend onder de naam H.J. de Rooy Lederwaren. Deze leren portemonnee is vervaa..
   

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6
Welkom bij damesportemonnee.nl. Damesportemonnee.nl is onderdeel van Winkelhorst Ledermode en kenmerkt zich door haar jarenlange kennis en ervaring. Omdat wij de ideale combinatie hebben weten te vinden tussen de aangeboden prijs, kwaliteit en de daarbijhorende service van een portemonnee kunt u als klant met een gerust hart shoppen bij één van onze webwinkels. Naast damesportemonnee.nl kunt u voor de man ook terecht op herenportemonnee.nl voor een passende portemonnee. Ons assortiment herbergt uitsluitend de beste en grootste merken dames portemonnees van dit moment. Met onder andere portemonnees van Castelijn & Beerens, De Rooy, Camel Active en MyWalit kan het niet anders dan dat jij de portemonnee vindt die je zoekt. Maar niet alleen voor damesportemonnees ben je bij ons aan het juiste adres. Ook sleutel, creditcard- en rijbewijs etuis zijn bij ons volop te krijgen. Neem je tijd en neus lekker rond in ons assortiment. De klant is immers altijd koning op damesportemonnnee.nl. Het kopen van een dames portemonnee is een makkelijke klus geworden dankzij damesportemonnee.