Geen verzendkosten vanaf €24,95!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
 • De Rooy Portefeuille 91730 Brown

  Billfold uit de Icon serie van dR Amsterdam, voorheen bekend onder de naam H.J. de Rooy Lederwaren. Deze leren portefeuille is vervaardigd ui..
   

 • De Rooy Sleuteletui 78353 Moro

  Leren sleuteletui van De Rooy.

  ..

   
 • De Rooy sleuteletui 15351 Moro

  Leren sleuteletui van De Rooy.

  ..

   
 • De Rooy Damesportemonnee 30134 Brown

  Damesportemonnee uit de collectie van de Rooy Lederwaren. Deze damesportemonnee heeft 9 creditcardvakken, 2 briefgeldvakken, een muntvak met ..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 91185 Brown

  Damesportemonnee uit de Icon collectie van de Rooy Lederwaren. Deze damesportemonnee heeft 4 creditcardvakken,  briefgeldvak, een muntva..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 91184 Brown

  Damesportemonnee uit de Icon collectie van de Rooy Lederwaren. Deze damesportemonnee heeft maar liefst 14 creditcardvakken, 2 briefgeldvakken, een ..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 78151 Chestnut

  Damesportemonnee uit de Waxi collectie van de Rooy Lederwaren. Deze damesportemonnee heeft maar liefst 20 creditcardvakken, 2 briefgeldvakken, een ..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 24780 Chestnut

  Damesportemonnee uit de Croco serie van dR Amsterdam, voorheen bekend onder de naam H.J. de Rooy Lederwaren. Deze leren portemonnee is vervaa..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 24139 Chestnut

  Damesportemonnee uit de Croco serie van dR Amsterdam, voorheen bekend onder de naam H.J. de Rooy Lederwaren. Deze leren portemonnee is vervaardigd ..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 2179 Moro

  De Canyon Damesportemonee is een praktisch en stijlvolle damesportemonnee. In de acht vakken zijn pasjes makkelijk op te bergen. In het rits- en in..
   

 • De Rooy Damesportemonnee

  Deze leren damesportemonnee van het bekende De Rooy is comfortabel en ziet er stijlvol uit. De portemonnee heeft 4 creditcardvakken om pasjes op te..
   

 • De Rooy Damesportemonnee

  Deze stijlvolle uit leer vervaardigde damesportemonnee is afkomstig uit de Canyon-serie van De Rooy. De portemonnee heeft 8 creditcardvakken om cre..
   

1 - 2 - 3 - 4 - 5
Welkom bij damesportemonnee.nl. Damesportemonnee.nl is onderdeel van Winkelhorst Ledermode en kenmerkt zich door haar jarenlange kennis en ervaring. Omdat wij de ideale combinatie hebben weten te vinden tussen de aangeboden prijs, kwaliteit en de daarbijhorende service van een portemonnee kunt u als klant met een gerust hart shoppen bij één van onze webwinkels. Naast damesportemonnee.nl kunt u voor de man ook terecht op herenportemonnee.nl voor een passende portemonnee. Ons assortiment herbergt uitsluitend de beste en grootste merken dames portemonnees van dit moment. Met onder andere portemonnees van Castelijn & Beerens, De Rooy, Camel Active en MyWalit kan het niet anders dan dat jij de portemonnee vindt die je zoekt. Maar niet alleen voor damesportemonnees ben je bij ons aan het juiste adres. Ook sleutel, creditcard- en rijbewijs etuis zijn bij ons volop te krijgen. Neem je tijd en neus lekker rond in ons assortiment. De klant is immers altijd koning op damesportemonnnee.nl. Het kopen van een dames portemonnee is een makkelijke klus geworden dankzij damesportemonnee.