Geen verzendkosten vanaf €24,95!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
 • Castelijn & Beerens Giftbox Zwart

  In de Castelijn & Beerens RFID Smartphone portemonnee bewaar je eenvoudig je geld, maar gebruik je ook als stijlvolle clutch tijdens een diner ..
   

 • De Rooy Kelnerportemonnee 66600 Black

  Deze De Rooy portemonnee uit de 66-serie is een luxe leren kelnerportemonnee, voorzien van alle gemakken en is te sluiten door middel van een..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 91182 Blue

  Damesportemonnee uit de Icon collectie van de Rooy Lederwaren. Deze damesportemonnee heeft maar liefst 8 creditcardvakken, 2 briefgeldvakken, een m..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 91182 Black

  Damesportemonnee uit de Icon collectie van de Rooy Lederwaren. Deze damesportemonnee heeft maar liefst 8 creditcardvakken, 2 briefgeldvakken,..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 78151 Chestnut

  Damesportemonnee uit de Waxi collectie van de Rooy Lederwaren. Deze damesportemonnee heeft maar liefst 20 creditcardvakken, 2 briefgeldvakken, een ..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 78151 Dahlia Red

  Damesportemonnee uit de Waxi collectie van de Rooy Lederwaren. Deze damesportemonnee heeft maar liefst 20 creditcardvakken, 2 briefgeldvakken, een ..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 78151 Black

  Damesportemonnee uit de Waxi collectie van de Rooy Lederwaren. Deze damesportemonnee heeft maar liefst 20 creditcardvakken, 2 briefgeldvakken..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 24780 Chestnut

  Damesportemonnee uit de Croco serie van dR Amsterdam, voorheen bekend onder de naam H.J. de Rooy Lederwaren. Deze leren portemonnee is vervaa..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 24119 Red

  Deze leren damesportemonnee is voorzien van 11 creditcardvakken, 1 steekvak voor briefgeld, 2 transparante vakken voor een ID-kaart, rijbewijs of p..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 2179 Moro

  De Canyon Damesportemonee is een praktisch en stijlvolle damesportemonnee. In de acht vakken zijn pasjes makkelijk op te bergen. In het rits- en in..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 15112 Black

  De 15112 Billfold van H.J. de Rooy is een mooie stijlvolle portemonnee. De portemonnee is van 100% leder gemaakt. U kunt uw papiergeld in drie vakk..
   

 • De Rooy Damesportemonnee 15105 Rood

  Damesportemonnee uit de Toronto collectie van de Rooy Lederwaren.

  Deze damesportemonnee biedt plaats aan 14..

   

1 - 2 - 3 - 4
Welkom bij damesportemonnee.nl. Damesportemonnee.nl is onderdeel van Winkelhorst Ledermode en kenmerkt zich door haar jarenlange kennis en ervaring. Omdat wij de ideale combinatie hebben weten te vinden tussen de aangeboden prijs, kwaliteit en de daarbijhorende service van een portemonnee kunt u als klant met een gerust hart shoppen bij één van onze webwinkels. Naast damesportemonnee.nl kunt u voor de man ook terecht op herenportemonnee.nl voor een passende portemonnee. Ons assortiment herbergt uitsluitend de beste en grootste merken dames portemonnees van dit moment. Met onder andere portemonnees van Castelijn & Beerens, De Rooy, Camel Active en MyWalit kan het niet anders dan dat jij de portemonnee vindt die je zoekt. Maar niet alleen voor damesportemonnees ben je bij ons aan het juiste adres. Ook sleutel, creditcard- en rijbewijs etuis zijn bij ons volop te krijgen. Neem je tijd en neus lekker rond in ons assortiment. De klant is immers altijd koning op damesportemonnnee.nl. Het kopen van een dames portemonnee is een makkelijke klus geworden dankzij damesportemonnee.